Werkgevers

Consense Arbo Noord B.V.

Postbus 2007, 1990 AA Velserbroek
Kleermakerstraat 53
1991 JL Velserbroek
T 085 – 773 18 29
E info@consensearbonoord.nl

Verzuimbegeleiding

Geen onderneming is hetzelfde. Consense Arbo Noord biedt daarom de keuze uit drie verschillende pakketten voor verzuimbegeleiding. De kwaliteit en inhoud van de dienstverlening is gelijk, maar u kunt zelf beslissen welke zaken u op voorhand wenst af te dekken en welke zaken u liever betaalt wanneer een bepaald evenement zich voordoet. Mocht u echter specifieke wensen hebben, dan zijn wij gaarne bereid om op maat dienstverlening te bieden.

Totaalpakket
Met het totaalpakket komt u niet voor onverwachte kosten te staan bij ziekte van een van uw medewerkers. U betaalt vooraf een prijs per medewerker.

Voordeelpakket
Bij het voordeelpakket zijn de voornaamste kosten van de verzuimbegeleiding, namelijk die van de in te zetten bedrijfsartsen, inbegrepen. U betaalt enkel voor de begeleiding.

Basispakket
Heeft u weinig tot geen verzuim en wilt u enkel betalen als er iets gebeurt? Dan is het basispakket een goede oplossing voor u. Met het basispakket bent u aangesloten bij Consense Arbo Noord als gecertificeerde arbodienst, en betaalt u voor de begeleiding en de in te zetten bedrijfsartsen.