Werkgevers

Consense Arbo Noord B.V.

Postbus 2007, 1990 AA Velserbroek
Kleermakerstraat 53
1991 JL Velserbroek
T 085 – 773 18 29
E info@consensearbonoord.nl

Preventie

Gezonde medewerkers zijn van groot belang voor uw onderneming. Als werkgever wilt u een gezonde organisatie met medewerkers die presteren en plezier hebben in hun werk. U wilt een goed gezondheidsbeleid met effectieve preventie initiatieven en deskundige begeleiding bij verzuim.

Preventiezuil

Met het PreventiePlan worden arbeidsomstandigheden en verzuim weer overzichtelijk en eenvoudig. Van een los consult met de bedrijfsarts tot een totaal gezondheidsmanagement, wij bieden de juiste kennis in maatwerk.

Preventiezuil
Consense Arbo Noord biedt u de Preventiezuil, een interactieve kiosk, die gezondheidsparameters meet, zoals gewicht, bloeddruk, Body Mass Index, hartslag en het lichaamsvetpercentage. Na een meting print de Preventiezuil de resultaten uit, zodat u precies kunt zien hoe het gesteld is met uw gezondheid. Wij bieden de mogelijkheid voor werkgevers om de Preventiezuil voor een bepaalde periode op locatie bij u in het bedrijf te plaatsen. Zo kunnen uw medewerkers vrijblijvend een gezondheidstest doen.

Quick-Scan; vragenlijst onderzoek
Hoe iemand leeft, de arbeidsomstandigheden en de situatie thuis, het is allemaal van invloed op de gezondheid en prestaties. Consense Arbo Noord onderzoekt de gezondheid van uw onderneming met behulp van een online vragenlijstonderzoek. Deze brengt de mentale en fysieke gezondheid van uw medewerker in kaart. Het online vragenlijstonderzoek biedt een goed inzicht in de oorzaken van gezondheidsklachten. Uiteraard zijn de onderzoeken vrijblijvend en zodanig dat de privacy van uw medewerkers gewaarborgd is.